WORK HARD, PLAY HARD

Eigenlijk doen wij alles op het gebied van reclame om jou en je bedrijf de uitstraling te geven die het verdient. Of het nu gaat om het ontwerpen van je logo, het designen van promotiemateriaal voor bij jouw beursstand of de realisatie van een webshop, de mogelijkheden zijn ongekend en wij regelen het!

WEBSITES

Alle websites die wij opleveren zijn professioneel vormgegeven en kunnen eenvoudig beheerd worden door het krachtige en gemakkelijke CMS (Content Management Systeem) WordPress. Ook zorgen wij ervoor dat je website SEO technisch ingericht wordt. Zo wordt de website beter geïndexeerd door zoekmachines als Google en ben je beter vindbaar op het internet.

Meer informatie

HUISSTIJLEN

Na een passende bedrijfsnaam is een bijpassend logo meestal de volgende stap. Bij Energized Media is het ontwerpen van jouw nieuwe logo een ultieme uitdaging!
Heb je al een logo, maar ben je toe aan wat nieuws? Soms is het helemaal niet nodig jouw bestaande logo compleet over boord te gooien. Wij adviseren je graag met welke kleine aanpassingen jouw huisstijl weer helemaal bij de tijd is.

Eenmaal een mooi logo voor jouw bedrijf, dan moet deze natuurlijk gaan ‘leven’. Wij passen je logo op creatieve wijze toe op o.a. briefpapier, visitekaartjes, offertes, facturen, enveloppen, advertenties en alle andere drukwerk. Maar ook bijvoorbeeld op je website, e-mails, presentaties, bedrijfspand en wagenpark.

Meer informatie

DRUKWERK

Wij werken samen met diverse drukkerijen waardoor wij zelf geen dure printmachines hoeven aan te schaffen en hierdoor al het drukwerk voor scherpe prijzen kunnen aanbieden!

Denk o.a. aan flyers, brochures, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en kaarten maar ook aan vlaggen, fotoproducten, spandoeken, promotiemateriaal zoals roll-up banners en buitenreclame.

Meer informatie

DESIGN

Jouw idee visueel in kaart brengen? Wij designen het! Denk bijv. aan plattegronden, fotobewerking, sfeerimpressies, bedrijfsdocumentatie, fotobehang, advertising en uitnodigingen. Uiteraard geschikt voor jouw doelgroep en het communicatiemiddel.

Meer informatie

360° FOTOGRAFIE

Je kunt iets nog zo mooi omschrijven, verpakt in een lang verhaal, maar een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden. Ditzelfde geldt voor jouw bedrijf, project, product of dienst. Mensen willen zien wat je aanbiedt of welke meerwaarde jij voor hebt ten opzichte van jouw concurrentie. Bij Energized Media gaan we nòg een stapje verder dan simpel iets laten zien; wij laten jouw doelgroep beleven!

Een 360 graden foto is een interactieve foto waarbij de kijker zelf bepaalt in welke richting hij of zij kijkt. Je bevindt je als het ware in het midden van de gefotografeerde ruimte en kunt in de foto naar boven, onder, links en rechts kijken. Ook is het mogelijk om een virtuele wandeling te maken door je bedrijfsruimte of andere locatie.

Meer informatie

RELATIEGESCHENKEN

Om goede relaties te bekrachtigen èn om nieuwe zakenrelaties te werven, is een relatiegeschenk een uitstekend middel.

Wij kijken nèt even iets verder dan ‘de pen’ of ‘de aansteker’ en verzorgen een artikel dat past bij jouw bedrijf of branche. Iets dat door de ontvangers wordt gewaardeerd en gebruikt. Dat een grote impact heeft en niet wordt vergeten door de klant. Natuurlijk voorzien van jouw logo of persoonlijke boodschap!

Meer informatie