Webshops

Webshops zijn de afgelopen jaren onwijs populair geworden en in deze tijd zelfs niet meer weg te denken. Het gemak om op een regenachtige dag, vanuit je luie stoel lekker warm bij de kachel, producten te bekijken, in je virtuele winkelwagentje te stoppen en gemakkelijk digitaal af te rekenen is natuurlijk ook ideaal. En vaak heb je het product dan ook nog eens de volgende dag al in huis, wie wil dat nu niet?

Verkoop jouw producten online

Als ondernemer wil je zoveel mogelijk kansen benutten, daarom is het niet verkeerd om je te verdiepen in de online ontwikkelingen in jouw branche. Kun jij jouw producten online aanbieden, dan heeft dit in veel gevallen voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Je bent 24/7 open
  • Je bent bereikbaar voor iedereen
  • Je hebt geen stellingen te kort om je producten te laten zien
  • Je hoeft geen winkelpand te kopen/huren in een dure winkelstraat
  • Je kunt statistieken verzamelen over je bezoekers
  • Je bereikt gemakkelijk al je (potentiële) klanten met bijvoorbeeld een nieuwsbrief

Klinkt top natuurlijk en dat is het ook! Maar… doordat we bij Energized Media diverse webshops hebben gerealiseerd voor verschillende branches, weten we ook dat je er met alleen een mooie webshop niet bent. Het is namelijk in veel gevallen niet zo dat wanneer jij een webshop laat maken, je ook direct verkoopt. Er is marketing voor nodig om jouw product online aan de man te brengen. Gelukkig werken we samen met verschillende partijen die hier specialisten in zijn en ervoor zorgen dat jij zelfs geld kunt verdienen vanaf het strand!

Nieuwsgierig geworden? We gaan graag met je om tafel om de mogelijkheden voor jouw webshop te bespreken!

Tijd voor actie! Laat je nieuwe website of webshop maken door Energized Media!

Neem contact op