Heeft jouw bedrijf een (nieuwe) website nodig?

Energized Media is gespecialiseerd in het realiseren van WordPress websites. Betaalbaar & professioneel! De websites die wij opleveren zijn gebruiksvriendelijk en goed zichtbaar op ieder device (computer, laptop, tablet & smartphone).

Naderhand zelf teksten en foto’s wijziging op je website? Geen probleem! Wij richten de achterkant van jouw website zo in, dat je dit gemakkelijk zelf kunt.

Waarom een website?

Het eerste wat mensen vaak doen als ze je naam horen, is je opzoeken op het internet en komen dan (indien je die hebt) op je website terecht.

Een website is je online visitekaartje en vooral in deze tijd is het erg belangrijk om dit goed op de rit te hebben. Als deze er gelikt uitziet, dan zorgt dat vaak net even voor een extra schepje vertrouwen bij (potentiële) klanten. Jouw website kan dus de stap over de drempel betekenen voor een opdrachtgever om een opdracht bij jou neer te leggen.

Alle websites die wij opleveren zijn professioneel vormgegeven en kunnen eenvoudig beheerd worden door het krachtige en gemakkelijke CMS (Content Management Systeem) WordPress. Ook zorgen wij ervoor dat je website SEO technisch ingericht wordt. Zo wordt de website beter geïndexeerd door zoekmachines als Google en ben je beter vindbaar op het internet!

Online jouw producten laten zien of zelfs verkopen? 
Wij realiseren webshops met tal van mogelijkheden en een veilig online betalingssysteem.

Ook kunnen wij in overleg zorgen voor passende foto’s voor op je website en werken wij samen met goede tekstschrijvers voor pakkende content.

Bekijk ons portfolio voor een impressie van websites die we onlangs hebben opgeleverd.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op.

Vraag een vrijblijvende offerte aan