Verreikerverhuur Maassen

Wensen

2-in-1 website

Soort website

Maatwerk

Altijd denken in oplossingen

VVM (Verreikerverhuur Maassen) en KVM (Kraanverhuur Maassen) zijn bekende afkortingen/namen in Kootwijkerbroek. Maar niet alleen in die regio, je komt de verreikers en torenkranen van VVM en KVM op bouwplaatsen in heel Nederland tegen. Iedereen bij VVM/KVM stroopt zijn mouwen op. Ze denken met je mee, zodat jij snel de juiste machine op de bouwplaats geleverd krijgt.

Het team bestaat uit gedreven mensen. Onder andere oplossingsgerichte medewerkers, meewerkende machinisten én vrachtwagenchauffeurs, zodat ze hun machines met eigen vervoer kunnen transporteren. VVM/KVM heeft dit alles in eigen beheer en ze zijn in staat snel te schakelen, het personeel goed op te leiden en jou de best mogelijke oplossing te bieden.

Verreikerverhuur Maassen en Kraanverhuur Maassen hadden beide een aparte website. Aan Energized Media de taak om hier een mooi samenhangend geheel van te maken, zodat bezoekers maar naar 1 website hoeven om te vinden waar ze naar op zoek zijn. Bekijk ‘m op www.verreikerverhuur.com.

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: afbeelding in <b>/data/sites/web/energizedmedianl/www/wp-content/themes/energized/single-projecten.php</b> on line <b>53</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type null in <b>/data/sites/web/energizedmedianl/www/wp-content/themes/energized/single-projecten.php</b> on line <b>53</b><br />

Bekijk ons laatste werk hier

Dagelijks zijn we bezig met de realisatie van toffe projecten. Bekijk hier een selectie van cases die we onlangs hebben opgeleverd!

Wil jij een soortgelijke website laten realiseren? We helpen je graag verder!

Neem contact op