Is jouw bedrijf toe aan een (nieuwe) website?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van Wordpress websites. Betaalbaar & professioneel! Van uniek ontwerp tot maatwerk modules om jouw klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Welk budget je ook hebt, bij Energized Media kunnen we altijd tot een passende oplossing komen.

Laat je wordpress website maken door Energized Media

Met talloze opgeleverde projecten, weten wij als geen ander om succesvolle WordPress websites te realiseren. Wij helpen jouw business online naar een hoger niveau. Ook kunnen wij in overleg zorgen voor passende foto’s op je website en kunnen je in contact brengen met goede tekstschrijvers. Pakkende content leest niet alleen lekker, het versterkt ook je vindbaarheid in Google!

Bekijk de mogelijkheden

Daarom een website

Het eerste wat de meeste mensen doen als ze je naam horen, is je opzoeken op het internet en komen dan (indien je die hebt) op je website terecht. Als deze er gelikt uitziet, dan kan dat zorgen voor net even een extra schepje vertrouwen bij (potentiële) klanten. Jouw website kan dus de stap over de drempel betekenen voor een opdrachtgever om een opdracht bij jou neer te leggen.

Bekijk de mogelijkheden

Kosten van een website

De kosten van een nieuwe Wordpress website verschillen per site. Iedere website is uniek en iedere eigenaar heeft natuurlijk andere eisen. Wordt het een eenvoudige website op basis van een Energized thema of een maatwerk site met allerlei complexe modules? Samen komen we tot een passende oplossing voor jouw nieuwe website, die volledig aansluit bij al je wensen.

Bekijk de mogelijkheden

Beheren van jouw nieuwe website

Het beheren van een website kan als een last ervaren worden. Bij ons niet! Tijdens de oplevering van je nieuwe website zullen we samen de achterkant doornemen, zodat alles helder wordt en je zelf o.a. de teksten en foto's kunt wijzigen. Lukt het daarna nog steeds niet of heb je er geen zin in? Geen probleem, ook daar hebben we oplossingen voor!

Bekijk de mogelijkheden

Twijfel je nog? Neem anders even contact met ons op, we helpen je graag verder!

Ik wil niet meer twijfelen